Om oss

2,3Alexander er en solid kjernekar på 32 år. Han er fyren bak bloggen som skal ha æren for at den er blitt som den er. Han lever et over gjennomsnittlig hektisk liv. Når han ikke er ute å fisker med flue eller sitter plantet i bindestikken, så styrer han fluefiske avdelingen hos Chr. Baardsen i Haugesund. Eller tilbringer tid med sin kommende kone og to gutter, som etter alt å dømme skal bli akkurat like lidenskapelige fluefiskere som han selv.

Alex er mest glad i å fiske ørret med tørrflue. Men han ivrer også sterkt etter å fiske sjøørret og laks, så snart han har registrert at det ikke finnes insekter i vannfilmen. Fluefiske har han drevet med siden lenge før puberteten noe som har gitt han solide kunnskaper om det meste innen fluefiske. De fleste av oss har sikkert opplevd en fiskekompis som fanger mer fisk en enn selv. Alexander er en sånn fiskekompis. Finnes det en stor ørret uti strømmen der, så er det mer sannsynlig at han fanger den, og ikke du!

Heldigvis, så elsker han å dele sine kunnskaper med oss andre og bruker mye tid på å rekruttere nye sjeler inn i miljøet. I lavsesongen holder han gjerne kurs og foredrag om fluekasting og praktisk fiske. Noen mennesker fungerer dårlig uten søvn, Alex faller langt unna den kategorien. En maskin er nok en mer korrekt beskrivelse. På fisketurer er det ALLTID han som er tidligst klar i vadebuksen og den som ALLTID er senest i seng. (Noen ganger sover han også i vadebuksene) under nærmeste tre langs elvebredden. På tross av minimalt med søvn har han heldigvis alltid med seg sitt gode humør og positive vesen, som han glatt deler med oss andre dødelige.

Mail: alexander@govannet.no

 

 

3,2

Stian er og blir en ørret boms med ett utrolig stort hjerte og ett lurt smil.  Her i gården er det tørrflue fanget ørret som prioriteres, og han kan i noen tilfeller bli litt VEL purist. Men » With that said » så fisker han både laks og sjøørret også.

Denne karen elsker å fordype seg i literatur om fluefiske, og gjerne det som strekker seg lenger tilbake i tid. Men også nye trender og hva som skjer i fluefiske verden utenfor Norges grenser er mannen rå på.  Kaste med flue, å binde fluer  kan han også,hehe..mye skryt her nå!! Og uansett hvilke stang du gir denne fyren, så er det glassfiber som gjelder. Både til ørret, laks og sjøørret:) Gjerne ikledd litt sånn der  hipster, retro fluefiske bomse klær og tilbehør,hehe..

Hvis du ser noen langs elvebredden med old school classic trout outfit, så er det mest sannsynligvis han du har sett. Med over 20 års erfaring med fluestang i hånden, er Stian en viktig ressurs person, som villig lærer fra seg.

Mail: stian@govannet.no

Tight Lines Alex 

3,2 kjetil

Kjetil er Kjetil..! Du skal lete lenge for å finne en så rolig og likendes kar. Uansett så smiler  » eller sover » han.  Mannen kan finne på å sove hele formiddagen, for så å våkne midt under en klekking med stor vakende fisk, og IKKE fiske. Mens jeg og de andre gutta i Teamet er i full gang med å hamre løs på de stakkers ørretene, tar Kjetil livet helt med ro. Men nok om det, han er en dyktig fluefisker som fisker alt som har fett finne. Noen ganger fisk som ikke har det også » Havabbor »  Liker seg aller best med tørrflue stanga i hånden.. 

Mail: kjetil@govannet.no

Tight Lines Alexander

harrald

Så har vi Harald. En mann med ustoppelig tilførsel av positiv energi, og godvilje. Liker å snakke mye , men fiske enda mer, hehe…Denne fyren er gledes sprederen og god gutten vår:) Fiske med flue er han også flink til, og fisker mye Ørret og sjøørret når anledningen byr seg. Stian og Harald er begge sånne skikkelige tørrflue huer, som får vondt inni seg om det er noe annet enn glassfiber i nevene, og tørrflue på fortommen. Men fyren liker å ha det vondt så han denger med synke fluer av og til også

Tight Lines Alexander

Mail:  harald@govannet.no

 

bjørnar

 

Bjørnar er yngstemann i flokken, og er i en alder av kun 17 år helt rå på praktisk fluefiske og fluebinding. Med tanke på at denne unge gutten/mannen kun har fisket med flue i 5 år, så er alle vi gamlingene i teamet svært stolte av å ha han med på laget. Lærevillig og til de grader engasjert er han også. Begynner å få en anelse om at vi kanskje har ødelagt fyren litt, hehe…Bjørnar ble påtvunget en fluestang i en alder av 12 år, og dette skjedde utenfor butikken midt på  » The Mainstreet » av Stian. Etter dette har han vært med oss over alt, og er på en slags måte vårt produkt 😉 Selv om han kan være litt vel egenrådig av og til da!! Snill og blid er noen stikkord som beskriver pjokken, over snittet dedikert er ett annet. Stian har lært Bjørnar opp til å kun tro at ørret lever i elv og stille vann. Og skal fiskes med glassfiber. 

Mail: bjørnar@govannet.no

Tight lines Alexander 

Vidar er Østlendingen vår, eller er det egentlig lov å si det til en dramenser???? Webmaster og IT hue, snill og hjelpsom er han også.  Hvor han får energien sin fra, vet jeg ikke. Men en ting er sikkert….Energi ut av en annen verden er det i alle fall ikke noe tvil om at fyren har. Han sover faktisk like lite som jeg gjør, og det er ikke mye!

Engasjert i alt som har med fluefiske og utstyr å gjøre, og kanskje en smule over gjennomsnittet glad i trucker caps 😉 For denne karen er det stoooor ørret og laks som gjelder, men kan selvfølgelig kose seg med fett finnet fisk under 3kilo også.. En stor ressurs person i teamet, og far i huset med sine 39 ++++ år

Mail:

Tight Lines Alexander

Annonser

2 kommentarer til “Om oss

  1. Helge Svensvik

    Hallo, leste den omfattende testen av Arcticsilver Micro diameter med mye interesse. Men jeg finner ikke disse linene i noen internettbutikk.
    Kunne du tipse meg om hvem som selger disse, og når intermediate kommer (flyt er ikke av interesse for meg).

    mvh
    Helge Svensvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *