Glass & Mayflies

Som noen av Dere kanskje vet, så har det vært litt lite liv på Govannet siden den siste tiden. Dette er kun fordi vi holder på med ny og forbedret side:) Som kommer til å bli fullastet med film snutter og masse annet snadder. Stian gir dere en liten smakebit på hva det kommer mye av i fremtiden på siden vår. Den lille snutten under her er en liten kose sak mens vi venter på varmere vær og klekkinger. Tight Lines Alexander

 

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *