KFF-KARMSUND FLUEFISKEFORENING

Vi er nå i startfasen med å opprette en helt ny og spennende fluefiske forening her på Haugalandet. Foreningen vil ta for seg alt som har med fluefiske å gjøre.

Vi vil kunne tilby medlemmer fluebinde kvelder i de kaldeste mnd, kaste trening og kurser. Praktiske fiske kurs, både betalte og gratis. Foredrag om ørret og laks, og andre spennende arter som kan tas på flue. Foreningen vil også ha ett sterkt fokus på kultivering av bla sjøørret bekker og vann.

Foreningen er også medlem av NIF , noe som gir oss adgang til castingforbundet (hvor vi nå er registrert. Dette er for å kunne gi medlemmer som vill konkurrere i fluekasting ett tilbud.

Vi er allerede mange medlemmer, men vi vil selfølgelig ha med alle som ønsker å lære seg fluefiske. Både unge og gamle som er nysgjerrige på dette, alle er hjertelig velkomne. Vi er for tiden å finne på facebook under navnet KFF-Karmsund fluefiskeforening, nettsiden er også rett rundt hjørnet. All info ang klubben, vil fortløpende postes på facebook, inntil web siden er oppe og går..

Og husk!! Styrken ligger i felleskapet..

Mvh Alexander Fredagsvik

Annonser

2 kommentarer til “KFF-KARMSUND FLUEFISKEFORENING

  1. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Da kan jeg meddele at vi har lokale i boks:) Var i møte på Thuestad Bygdahus igår kveld, hvor jeg møtte en særdeles hyggelig gjeng..
    Vi får Låne huset hver tirsdag fra 18:00 til 21:00
    Vi betaler 10 kr pr kopp kaffi, rydder etter oss og blir med på noen dugnader ol. Lokalet ligger nydelig til, bare få minutter fra ett supert fiskevann, store åpne flater til å kaste på, fint lokale er det også. Pluss god parkering.
    Vi starter opp med fluebinding førstkommende tirsdag klokken 18:00. Nå når vi er i start fasen, må nok folk ta med seg binde utstyr og verktøy, men vi skal jobbe på spreng for å skaffe en del matrialer og verktøy å ha liggendes i tillegg:) Dette blir helt supert folkens, håper så mange som mulig tar turen neste tirsdag, om ikke for å binde fluer,så bare for å treffes å preike litt:) Mvh Alexander Fredagsvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *