Praktisk fluefiske kurs etter sjøørret 24-25 Oktober

PRAKTISK SJØØRRET KURS 24-25 OKTOBER

Påmeldte har fått info mail.

cropped-feb4.jpg

 

Det blir arrangert en Happening neste uke med foreningen, castingforbundet:) Dette er for alle som vil være med, medlemmer og ikke medlemmer. Det er gratis, og her kan alle prøve utstyr og få info om denne voksende sporten:) Vi vil gjerne at så mange som mulig tar turen,det er viktig for å holde liv i foreningen også:)

casting dager

kastedemo

Kastekurs med Stener Skogmo.

Stener har holdt over 600 kurs gjennom årene. Han er tidligere norgesmester i både 1 og 2-hånds fluekasting og er Norges høyest utdannede kasteinstruktør; master flycasting instructor i IFFF. Stener har også 17 års erfaring som guide i mange av våre mest kjente lakseelver.

14-15 Mai vil Stener Skogmo være i Haugesund for å holde en ASI demo, samt kurs i både enhånd-tohånds kasting. Demoen er åpen for alle som vil teste stenger og lære litt om innovasjonen Arcticsilver. Tidspunkt for demo er 14:00-16:00 den 14 Mai. Sted Haraldsvang /v stupetårn.

 

KURS ENHÅNDS KASTING/FISKE TEKNIKK

Rett etter demoen 14 Mai, vil Stener kjøre ett enhånds kaste/fiskerettet kurs for de som ønsker dette. Varighet 3-4 timer og pris per pers er 500,- Max 8 pers, og bindende påmelding. Stener Skogmo er en fantastisk flink formidler, og du vil garantert lære mye om hvordan fange mer fisk, og bli en bedre kaster uansett hvilket nivå du er på. Kurset blir tilpasset hver deltaker sitt nivå. Om du er nybegynner eller en dreven kaster betyr ingenting. Her er det mye å lære uansett. Anbefales på det sterkeste. Ta med ditt eget utstyr på kurs, da det er dette du fisker med. Sted Haraldsvang ved stupetårn.

 

KURS TOHÅNDS KASTING/FISKETEKNIKK

15 Mai kl 17:00-20:30  vil det bli holdt kurs i tohånds kasting/fisketeknikker og prisen er den samme her 500,- per pers, og bindene påmelding. Max 8 personer. Nybegynner eller dreven kaster, Stener tilpasser kurset etter deltakerens nivå og kompetanse. Hvis man ønsker kan man delta på både enhånds/tohånds kurs 14-15 Mai, prisen blir da 1000,- per person. Ta med ditt eget utsyr på kurs, da det er dette du fisker med. Sted Haraldsvang ved stupetårn.

Hvordan melde seg på????

Skriv navn og adresse til alexander@baardsen.no hvilket kurs du vil være med på. Hvis det blir fylt opp, ser vi på muligheten for å kjøre flere kurs.

Annonser

2 kommentarer til “Praktisk fluefiske kurs etter sjøørret 24-25 Oktober

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *