Mine første tanker om Arcticsilver MD Intermediate linen #6

Etter noen måneders ventetid, kan jeg endelig åpne brevet fra Stener Skogmo og Robert i Arcticsilver.  Jeg har fulgt nøye med på fremgangen, og frekventert hyppige sms til innboksen Deres. Er linen klar? er den som forventet? Hvordan ble fargen på linen? Ble den så tynn som ønskelig? Når starter produksjonen ? Gram? Specs? osv osv …

Tipper Stener og Robert er rimelig klar for at linene kommer ut på markedet nå i Februar. Og det kan jeg virkelig forstå, for det er ikke ofte man hører så mye om en intermediate line som MD fra ASI. Om man er ivrig på forskjellige fluefiske forum, så skjønner man at dette har vært en snakkis de siste månedene. Folk har definitivt høye forventninger. Ikke rart når man hører ord som Nano basert coating, redusert luft motstand og  en line diameter som er betydelig mindre enn hos andre line produsenter. Og har man testet flyt versjonen av MD, som for øvrig er helt vilt bra, så skjønner jeg dette i aller høyeste grad. Selv er jeg meget kresen på liner, og alltid litt skeptisk. Men jeg utaler meg aldri om ett produkt før jeg har fått testet det. I så måte blir det likedan her.

Om Dere som lesere er kritiske til mine utstyrs tester fordi jeg jobber med salg av fluefiske utstyr til daglig, så er det opp til hver enkelt. Men jeg håper og tror at Dere kan se forbi den biten, og heller se realiteten og det genuine i testene mine. Først og fremst fordi jeg vil at andre fluefiskere der ute skal få så mye info som mulig om diverse produkter som finnes. Det er blitt relativt mye å velge i, og det koster å velge feil ( line ) 

Om linen er like bra som MD Flyt er, så er vi nok nærme noe som kommer til å sette en viss standard for fremtidens liner. ( LES TESTEN MIN OM MD FLYT HER     http://govannet.com/2015/10/22/test-av-arcticsilver-micro-diameter-line-flyt/

Men tilbake til sakens kjerne og det faktum at jeg nå faktisk har fått sett, testet og fisket med linen. ASI- stangen Free-flex coast i klasse 6 blir rigget med MD Int #6.  Forventningene mine er store der jeg står ut vadet til knærne i en saltvanns strøm litt utenfor Haugesund. For anledningen har jeg rigget opp kamera, og dokumentert mine første test kast med lina. Jeg prøver å formidle litt info om lina, mens jeg ser dypt inn i kamera linsa. Grunnen til solbrillene du ser plantet i det tilfredse ansiktet, er kun ment som beskyttelse mot de første varme solstrålene jeg har sett og følt på lenge. Sjekk ut mine første reaksjoner med ASI MD intermediate her. 

 

 

http://govannet.com/2016/02/24/test-av-arcticsilver-micro-diameter-intermediate/

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Én kommentar til “Mine første tanker om Arcticsilver MD Intermediate linen #6

  1. business finance

    TҺank you a bunch for shaгing this wіth all of us you really realize what you’re talking approҳimately!
    Bookmɑrked. Please additionally discuss wіth my ԝeb ѕite =).
    We may have a hyperlink exchange agreement аmong ᥙs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *