Ny side under konstruksjon

Hei alle følgere, og fluefiske venner:)

Vi jobber for tiden meget hardt for å lage en ny og oppdatert utgave av govannet siden. Om ikke så alt for lenge håper jeg vi er klar igjen. Da vil det hete govannet.no .

Kan låve dere en mye råere side, som blir heftig kul:) Så vær litt tålmodige i mellom tiden. Dere vil merke når den nye siden går online

Tight Lines Team Govannet

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *