Fantastiske dager ved ELVA

su4

Nå som den årlige turen er unnagjort, kan jeg se tilbake på noen fantastiske dager ved elva. Vi innlosjerte oss i ei stor hytte, rigget stenger og satte igang. Her skal det jaktes ørret, og stemningen var som alltid på topp. Forholdene var greie, klekkingene også, men en sur vind sørget for å blåse vekk store deler av » PRIMETIME» disse dagene. Det var greit med Aurevilli, mye baetiser og steinfluer, og fisken var i godt humør.

su120150714_140557

Noen av fiskene var som vanlig ekstremt sære, og egnet seg bedre som «FILMSTJERNER»  

 

Men vi fant alle sammen vakende fisk, og jaggu fikk vi en del også.

 

20150717_161837

 

su3

 

 

Det ble riktignok ikke noen skikkelige sværinger disse dagene, men vi var bortpå dem. Denne gangen vant disse kampen, både jeg og Terje røk noen griser. Det heter som Lars Lenth sa » MAN RYKER IKKE FISK»  vel jeg kan skrive under på at av og til er man kjangseløs, men fikk dem til å ta flua:) så ganske fornøyd med det uansett.

su5

20150717_161800

20150713_211857

Siste dagen var som ett eventyr, det regnet noe så sinnsykt, og det klekket helt vannvittig bra. Vi plukket masse fisk, og hadde det veldig fint selv om været var bedritent.. Til og med GORE-TEX klærna var klissvåte, og vi kunne like gjerne hatt dem på bakfrem. Etter noen timer med fantastisk fiske, vendte vi nesen hjemover. 

bilde 3

bilde 4

20150717_161725

Takk for i år gutter 🙂 med Stian og Stian, Terje, Kjetil, Hillmar, Bjørnar og Alexander.

 

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *