Litt fra siste uken:)

Den siste uken har gitt bra med fisk for meg, Andreas ,Kjetil, Harald og Svein Tore. Vi har alle hatt flere flexede øyeblikk hvor pulsen har gått litt opp.

Andy med sin første villing

 

Broderen fikk sin første villaks, noe som var en artig opplevelse, mens Svein dro en November basse.

svein sin basse

Denne uken har Vaskebjørnen og deceivere funket veldig bra, og det har blitt noen på Klympen også.

blogg8

Harald fikk seg en fin ørret på glimmer reka, så fisken er tydeligvis ikke så kresen om dagen… 

hvit glimmer reke

Harald sin glimmer fisk

En våt høst har sørget for godt med vann i bekkene, slik at ørreten har gått opp tidlig. Og det ser ut som om en del av gytingen er over for i år. Fisken er tilbake i sjøen og fangstene varierer mellom blank fisk og brun fisk. Typisk november/desember i denne fjorden iallfall. Mye fisk rundt kiloen, noe som er hyggelig. I tillegg til 12 grader i luften og 9 i vannet, vel trenger ikke si at denne høsten så langt leverer;) Her er noen bilder fra den siste uken, og fra flueboksen jeg har brukt

blogg3

…Tight Lines Alex

blogg5

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *