Siste dagers fiske i govannet

 

børge

En elendig nordavind har ødelagt denne ukens fiske, og jeg har brukt opp kvoten min også;) nå må jeg ha noen fiske frie dager, men i dag stilnet det selfølgelig av!!!!!!!!!!!!!!!!!!skam irriterende……….så skal jo kompisene inn i dag også, og kommer til å få ett supert fiske ,garantert. Min flaks de siste ukene, trenger å lykkes på stor brun ørret nå, blitt noen uker siden sist..Men for all del, koselig at noen andre får oppleve vakfest!! for det er det som kommer til å skje i dag….men nok om det:)

I går hadde jeg besøk av Børge fra Guideline i butikken, og etter litt jobbing ble det en tur inn til Govannet. I Nordavind!!!! ville jo vise vannet og hvor bra det er, men vi ble møtt av skikkelig vanskelige forhold, så ble litt nymfe fiske, uten store hellet. Børge hadde en fisk som rykket av fortommen, og jeg og Kjetil hadde også noen lugg…ikke noe mer enn det..Når Børge reiste, stilnet det av i en halvtime, og vi fikk sett flere flotte fisker som vaket, men da ble det for mørkt og ting stoppet opp…Elendige greier..ER MØKKLEI TING SOM IKKE GÅR MIN VEI OM DAGEN!!!!!!!

Uansett Tight Lines til Dere andre, jeg får det i alle fall ikke;)

stiann1

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *