Nå er det for alvor kommet igang i govannet

Etter en lang vinter med venting, er govannet igjen i fullt liv.

stian4

De siste ukene har det gradvis bygget seg opp, og den siste uken har det for alvor kommet igang. Nå klekker det fjærmygg i alle størrelser, to vingene er begynt og vår kjære Marginata er igang også.

Vil anbefale alle som har kjøpt kort til vannet, ta turen inn i denne perioden som kommer. Fra nå av og til utgangen av Mai er bankers tid, og jeg kan melde om mye aktivitet. Jeg var ikke så heldig for noen dager siden, ikke fisken sin feil, men jeg som ikke kunne knekke koden den dagen. Stian og Øystein derimot, de knakk koden og hadde action. Øystein mistet 4 fine( i sivet) Stian fikk seg en nydelig hann ørret på ca 1,5 kilo( tok Victoria myggen str 16). Fisken var bred og kraftig over ryggen, typisk hannfisk..stian                             Det vaker over alt,og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har sett så mye stor fisk på lenge, i stillevanns sammenheng;) Kom dere inn og ta del i den artige perioden vi har foran oss, sees der inne:) 

Tight Lines Alex

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *