En nydelig ettermiddag/kveld etter sjøøreten

bilde 2 (3)

Å utforske nye plasser er ikke spesielt enkelt, og for å fiske her som jeg var nå…ja da måtte jeg ty til lokal kjennskap:) jeg forhørte meg litt rundt, og fikk litt tips om gode plasser..Når jeg kommer ned til denne plassen, ja da blir jeg faktisk litt nervøs( for første gang på så lenge jeg kan huske) det var så utrolig vakkert her, og så mye grom plassar…nesten som tatt ut fra ett sportsfisker blad fra Danmark.. Jeg roet meg ned litt , prøvde å legge en plan å følge denne..

bilde 5 (4)

flua fikk danse lett rundt rullesteinen innpå grunna, før den fikk tråle dyp hullene innimellom..Det luktet salt, og det luktet sjøørret…Stor sjøørret!! det var ingen brakvanns kilder i nærheten, og rett ut i havet…Får jeg fisk her kan det bli virkelig bra OG IFØLGE DE LOKALE VAR DET NESTEN ALDRI FISK UNDER KILOEN HER:) snitt lå på 1,5-3 ca, Han ene lokale fikk faktisk en ørret på 4,1 kilo her forleden:)

Timene gikk og nappene uteble, etter 2 timer med strategisk fiske smalt det på …det varte i 3 sek, og jeg har ikke sett XI3 stanga i slik bue før..men fisken fikk jeg aldri sett..som alltids…jeg trodde jo nå at løpet var kjørt og at det ble 2 timer til neste napp, men men..var ei lita cdc lopp/reke den ville ha..Jeg flyttet meg lenger bort og litt innover i systemet og 3 kast etterpå smalt det på igjen, og jeg kjente med en gang at denne var mindre..fisken ble med inn og veide 1,2-1,3 ca helt blank, men tynn?bilde 5 (3)

det var litt merkelig, den skulle nok vært 1,5 vertfall for den var bred over ryggen..Etter dette ble det flere fisker,bilde (5)

men jo lenger inn i fjordsystemet jeg kom, jo mindre ble fisken som det alltid er nesten;) Men en fantastisk spennende kveld med mye action etterhvert…MEN!!! Jeg glemmer ikke den store jeg mistet helt ytters på stranda, så der skal jeg tilbake..om jeg må bruke uker på å få den igjen, så skal jeg få den:) Tight Lines Alex

bilde 4 (4)

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *