Lørdag/Søndags fiske etter sjøørreten

Skal være ærlig og si at bildene ikke ble noe særlig på denne turen, ei fikk vi heller ikke tatt noen bra bilder av de store vi fikk…sier ikke det for å lure noen, men iløpet av disse 2 dagene ble det tatt en på 2 kilo, riktignok litt brunlig enda, men på vei til sølv…den var attpåtil smellfeit, så fin fisk…ikke bilde av den selfølgelig( tom for strøm på telefonen) Kjetil ringte meg faktisk mens han kjørte fisken, han hadde handsfree vel og merke;) mannen var i ekstase, for i forkant av denne fisken hadde han landet to på 1,3 og en på 1,5 kilo, og nå skulle han toppe dagen med en tokilos…grattis, skulle gjerne hatt flere bilder…men full storm med sludd byger er ikke maks for noen som helst smart telefon uansett batteri eller ikke…det var lørdagen. 

Men idag morges forsvant jeg, Kjetil og Harald ut døren hal 05:30..idag skulle vi ha ett like bra fiske som Kjetil hadde dagen før…Det fikk vi også, men i periodevis..Med det mener jeg at bettet kom og gikk i intervaller igjennom hele dagen, med gode dø perioder..Jeg hadde jo laget meg opp noen grå spey reker med rød trigger og orange øyner, og følte meg farlig;) nesten like farlig som (vepsen min) reka ser ut, det var iallefall det kompisene kalte flua for,hehe Vepsen;) Våt Spey veps;)men da jeg landet den 3 SØ rundt kiloen, var plutselig Vepsen på fortommen til kompisen også..men ikke med samme hell der så Kjetil brukte sin gamle gode UV reke tan, og fikk masse fisk, Harald kjørte på rosa/orange og fikk fisk han også..ble masse fisk idag også, og vi kom vel ut av tellinga, ikke at det betyr så mye;) tipper ca 70% av fiskene var blanke feite torpedoer..mens noen var litt slunkne enda, og brunlige..men nå er det ikke mangen ukene igjen før de fleste er sånn vi liker dem:) Ett par uker til så tenker jeg:)Det ble en lang dag, og rett før vi skulle gå fant jo Kjetil haugevis med fisk mens jeg og Harald stod og knotet borti motvinden..Luringen hadde sneket seg bortover til ett naust, med en betong kai..Kaia stoppet akkurat på marbakken, og han fikk da fisket av området helt perfekt..og hva skjedde!!!! Jo 1,5 kilo blankis der også…Bilde NEI!!!! Hadde vi go Pro kamera med JA ,ble det brukt NEI… helt elendig opplegg, så mye fine fisker og så drita dårlig prioriteringer fra oss…bra for fisken,men hadde vært fint med noen gode posing bilder:) En sprek jækel, som ser brunere ut enn den faktisk var:)Vi klarte omsider og komme oss frem til Kaia vi også, og fikk fisket der i 5 min, og hadde vel lugg og fisk på hvert kast…men da hadde fruen ringt 3 ganger, og middagen som skulle være klokken 4…hang i en sabla tynn tråd;);) Måtte bare løpe avgårde, men er sikker på at det hadde blitt flere grom ørreter der…men men…pliktene kaller. Og neste gang tar vi bilder av fiskene som gjelder…det skal jeg garantere Dere:)Morgenstund ved fjorden

Kjetil kjører fisk:)takk for turen gutter, håper på snarlig gjentagelse..

tight lines Alex

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

4 kommentarer til “Lørdag/Søndags fiske etter sjøørreten

  1. Pål Steffensen

    Faen for noen fisketurer dere er på. Om det er mulig skriver jeg meg opp som deltaker på neste tur. Har ikke fått sjøørret på kroken her nede enda, selv om det tilsynelatende er verdens enkleste ting… Regner med vi snakkes ved govannet tirsdag og onsdag kveld.

  2. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Hehe…:) bare å henge seg på…vi er ofte litt folk som fisker, så bare hyggelig det…jeg reiser til sørlandet denne uka, men skulle gjerne vært i vannet ja:):) det begynner nok denne uken her…så mildt og fint som det er nå, så er det bånngass veldig snart:)

  3. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Det er forskjellige plasser, men nå er det blitt såpass varmt i vannet, at du finner fisken på beite områdene dems, hvis du vet hvor du finner dem..Fks Vats:) er jo en god plass…Etne, Ølen, osv,,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *