Da er de første govanns ørretene registrert i 2014

Fikk akkurat mld av Pål, som var en tur i govannet på Tirsdags kveld…det endte med 3 perser, 900gram, så 950 gram og 1,2 kilo:) det er hva jeg kaller start på sesongen…tidlig Mars å vi er igang:) Libellen funker alltid, 2 av fiskene ser blinde ut på det ene øyne og derfor litt slanke kanskje, eller så er det blitsen fra kamera som spiller meg ett puss……den ene var fin til å være så tidlig på sesongen, de andre litt slanke…lover bra fremover:) en måneds tid nå så er de blitt litt rundere , det liker vi:)

grattis med flott fangst:)  Intermediate snøre og 6 stang i vinden er medisinen nå…Tight Lines Alex

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “Da er de første govanns ørretene registrert i 2014

  1. Asmund

    Flotte fisker og strålande start på sesongen 🙂
    Er det ein ide å «påby» avkrokingsmatte i Govannet?…. har sett bilder av fisk som ligger rett på grusveien, og i tørt gras…
    Ei våt avkrokingsmatte beskytter slimlaget på fisken mykje betre enn å ligge i graset. eller på ein stein..
    Den blinde fisken kan gjerne være resultat av ein infeksjon i auget etter dårlig behandling ifjor…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *