8 Dager igjen til offisiell start i govannet:):)

Nå er det faktisk bare 8 dager igjen til vi åpner i govannet igjen:) og jeg gleder meg så sinnsykt, og det vet jeg at jeg ikke er alene om…for det er mye intr rundt vannet, og iår har jeg sett flere nye ansikter som skal fiske:) det synes jeg er helt glimrende, og det er veldig fint å se at vi har fått ett godt miljø nå…det vil vi selfølgelig bygge videre på:) flere unge som kommer for å fiske i år, det liker vi..rekrutering av unge håpefulle er viktigst av alt…en dag sitter vi der selv med skjegget i postkassen bokstavelig talt, og da er det godt å vite at vi har noen yngre som kommer etter…Jeg teller dager, og kommer nok til å stikke inn en dag denne uken for å sjekke forhold og hvordan ting ser ut:)

Det er noen kort igjen, men ser ut som om det blir utsolgt i år også…helt fantastisk:)

PS!!! i år kommer det mest sannsynlig til å være litt utstyrs demoer ol ved vannet, med en sosial happening i samme slengen…så følg med på bloggen fremover for jeg legger selfølgelig ut all info som trengs her og på facebook:)

12345678……………Slurp

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “8 Dager igjen til offisiell start i govannet:):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *