sjøørret langt ute i fjordsystemet

Idag jaktet vi på blanke sjøørreter langt ute i fjordsystemet..Her ute har vi som regel hatt mest hell i April Mai, men vi måtte forsøke:)

kjetil håver en blankis

Første plassen var det 2 sel og null fisk, typisk!!! vi flyttet oss til neste plass, hvor det er en liten kanal på noen hundre meter som går rett ut i det åpne fjordsystemet..Her var det liv, ikke så store ,men blanke og fine:) det ble 13 fisk, mellom 3-7hg… den ene fisken var sinnsykt fin, gull/blank,

gullet mitt;)

mens de andre var helt blanke…Idag ville de ikke ha noe annet en små rosa og hvite reker str 10, og vi hadde mangen følgefisk, som bare luktet på flua,men lot være å bite ;hehe…sånn som skjer…mye action til å være så tidlig, så gleder meg virkelig til det blir litt varmere i sjøen nå:) da satser vi på at den store finner veien til flua…

liten og fin:)

broderen har fisk igjen;)

..Takk for turen 🙂 Tight Lines Alex

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “sjøørret langt ute i fjordsystemet

  1. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Hei, bor du her i Haugesund?

    Hvis du gjør ville jeg prøvd Vats, skjoldafjorden, førresfjorden, aksnes stranden, bokn, tysvær vågen( med kajakk annleget) vikebygd 🙂 det er alle gode plasser, men nå som det er så kaldt i vannet ville jeg funnet plasser med mudderbunn, og blåskjell grunner…etterhvert som tempen stiger litt i sjøen er det leopard bunn som gjelder…Tysværvåg, straumen der er fin nå:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *