Superfluer

Vil du fiske kompisene dine under bordet??? da har jeg noe snacks dere bør prøve…Superfluer er noe nytt som er kommet for å bli..hul foam med skikkelig flyteegenskaper, perfekt silluett, og stabilitet som jeg ikke har opplevd maken til..disse fluene er laget som natur imitasjoner, med ekstrem slitestyrke, trenger ikke impregnering, avtrykk er perfekt og siluetten er helt konge..Disse kommer garantert til å skaffe deg flere av de sære store gutta som bare lukter på flua de:) ta kontakt for mer info Har noen av dunsene i butikken,,,kommer på nettbutikk snart:)

Spent

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

4 kommentarer til “Superfluer

  1. Alexander

    Hehe:) fantastisk kult å fiske med, rått er det faktisk… Caddiser er på vei de også:):):) stakkars ørret:)

  2. svein ove

    Disse døgnfluedunsene gleder jeg meg til å prøve. Må nesten ne dom butikken din og hente flere. Tenk når ørreten suger i seg ignitaer og ikke vil ha flua di. Kanskje er her løsningen.

  3. Alexander

    Tror disse kan få den mest frustrerte fiskeren til å se lyset:) dette er fantastiske fluer, som imiterer avtrykk og silluett:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *