Rapport fra govannet

Idag når eg selvfølgelig ikkje konne fiska, tok det visst heilt av:( kjedelig for meg, men knall for dei andre:). Mye stor fisk som var aktiv, men govannsfisken er vanskelig som den alltid er.. Det ble tatt 1 bue og en 8 hg brunis… Men har ikke fått pratet med Stian ikveld, så status oppdatering på fangst kan forandre seg, hehe… Ser ikke bort fra at det ble lurt noen i de sene nattetimer:)   Imorgen skal jeg prøve å få kommet meg ut jeg også… Var mye tovinger ikveld og stor fjærmygg, pluss marginata klekking tidligere idag, så dette lover bra:) ha en fin kveld alle sammen:)

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “Rapport fra govannet

  1. Alexander

    Om det regner spiller liten rolle, litt avhengig av hva du skal etterligne med fluen, og når på døgnet:) regn er ofte ok på døgnflue klekkinger mens mygg ofte er bra etter en regnskur og spesielt hvis det er blikkstille:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *