Mai Kampanje

Ved kjøp av Fluvius stang, eller varius snelle, vil du få med ett flueskrin med utvalgte umpqua fluer til ørret. Verdien av dette skrinet med  fluer er på 350,- Jeg plukker ut bankers fluer til både elve fiske, og stillevannsfiske… Tilbudet gjelder ut mai, så lenge lageret rekker  Varius snellen sammen med Fluvius stangen er en perfekt balansert kombinasjon, som, gir ørret fiskeren det beste utgangspunkt for å lykkes i sitt fiske. Sammarbeidet mellom Erik Eikre og Kjell Vidar Erke har resultert i denne flotte snellen, med ett ultra smooth bremse system.Les mer på  http://eikre-fly.no/..Kan anbefales på det sterkeste:) Har dere noen spørsmål så bare ring 52721113, eller skriv her inne, du kan også nå meg på mail     alexander_fredagsvik@hotmail.com

 

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

3 kommentarer til “Mai Kampanje

  1. Alexander

    Komme litt an på hva du skal ha:) men me ska nok bli enige:) kom nerom du, men ein plass mellom 5-6000,- får du både Snella snøre og ei god stang pluss backing og fortom:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *