Storfisk 5,5 kg

Idag gikk turen til snirkle renna, hvor vi tenkte å filme og fiske litt etter regnbue ørret:) vi snek oss rolig ned mot kanten på elven,var ett ork med alle trærna å buskene men vi klarte å komme oss ubemerket frem. nede i hølen står det 3-4 fisker..de to største tippet vi til 5-7 kg,og de andre 2-3 kg…etter nøye planlegging,og diskutering satte jeg på en liten fortynget steinflue, og lirket fluen forsiktig nedstrøms…etter noen minutter satt den:) og jeg fikk sett når den tok,fantastisk kult:):) fisket med en 4 stang, så det ble litt av en fight kan du si….men den ble med opp:) og ble tatt noen bilder av, og sluppet fint tilbake..kuleste av alt, er at vi filmet hele greia:):) dette er min største i til nå i år, men når jeg først skulle få en ørret på over kiloen, så ble det like gjerne 5,5 kg 🙂 regnbue:) helt greit det:) snakkes snart….

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

13 kommentarer til “Storfisk 5,5 kg

  1. harald støfringshaug

    Wow den var nice da;) grattla me super fisk:-) får du lagt ut filmen her?;)

  2. Hein Tore

    Ahh rått !! gratiss =) sikkert ein sinnsyke opplevelse =) må ta turen når eg komme him =) glede meg 😀

  3. Hein Tore

    Haha =) noen må jo gjøre noe med sel bestanden =) du vet hva den beiter på ? sjø ørret å laks står på menyen der =) Blir fisking som er pre 1 nå =) blitt noge fisking i de sista da gonatnje ?

  4. Krister

    Sinsykt nice…. Såg nesten litt steel ut ?? ska sei det tar av på bloggen din 🙂 Konge å sitta å lesa itte jobb 🙂 Shit fiske videre… Satsa på kilos fisk når eg komme him fra jobb 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *