Superpris på Fishpond vest!!!!!!!!!!!

Komme t å legga ut litt tilbuder på sidå av å t, sånn at dke så følge me her på sidå,  kan gjør skikkelig gode kjøp..:):) Håpe dke syns det e greit…..Har kun 2 stk …ut April 850.- Dette er grise billig…60% avslag!!! førstemann til mølla. Disse er One size( regulerbar ) Her har du alt du trenger av lommer ol….:):) på nettet ligger den til 1899,- så det er bare dere som følger siden som får dette tilbudet:)

 

http://www.baardsen.no

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

4 kommentarer til “Superpris på Fishpond vest!!!!!!!!!!!

  1. Hein Tore

    Hehe sant det =) Frista litt det der altså, greie om sommaren når du springe i t-shorta å ikkje har lommane i jakkå =) eg vurdere det nå =) men eg får nesten barra sjå =) du vett aldri kati eg står på trappå på bårdsen å ska handla litt snop sjå deg !! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *