Overstått fiskekurs

Heisan:) vil bare takka alle som va med på kurset for ei kjempehelg, og god stemning..eg hadde det veldig kjekt, å eg håpe dke lærte nåke fornuftig..:)når eg åpne kjeften, som komme det mye info på ein gong, så skjønne hvis det blei litt mye på ein gong,hehe..men satse på det gikk greit..va o knall at me fikk fisk, selv om ørreten hang dårligt på deia dagane:( så fangsten konne vært mye bedre, om me hadde klart å kroka fisken skikkelig…tror mye av skyldå ligge i at pattegrisen har ein longe bust fremme som gjør at auren ikkje bite over kroken , men bare i hårene:) me seie det sånn…Hvis noen lure på noe e det bare å komma innom meg på kaien, så ska eg hjelpa så godt eg kan…eg legge ut nåken bilder fra kurset snart, å ønske dke alle ein god påske:) idag ska eg ut på børstemakken:):):) komme rapport snart!!!! tight lines

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

4 kommentarer til “Overstått fiskekurs

  1. harald

    kurse va topp:-) veldig kjek å lærerik helg:-) venter i spenning på report fra børstemark kveldene:-)

  2. Alexander

    Hehe…. Va ute i dag/natt me fikk ca 30 aurar dei største på kiloen:):) komme story på den:) kjekt at du lærte nåke, så får du bare komma deg ut å fiska:):) nå det skjer…Hvis du lure på nåke e det bara t å spør:)

  3. Krister

    Supert kurs Alex, har lert mången nyttige ting som kan gjør fisket mye enklere og effektivere 🙂 Sesongen e i utrygge hender nå…. Du e flinke og lera fra deg 🙂

    BTW vett du om der har vert noe B.mark sverming i helgå ?
    Tenkte og ta turen på dagen imårå og fiska litt 🙂

  4. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Takk ska du ha Krister:) sette pris på d….eg tror det e god kjangs, finne fortsatt børstisar unna steinane, så de liggeklare å vente:) hvis du ser sø så vake i sjøen nå,når det e stille…så hiv på ein liten cdc klekker(mygg) den tar de:):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *