Årets første storfisk vak

Endelig har eg sett ørret på godt over kiloen meska seg i fjærmygg:) nå va det riktignok 5 vak på ein heile dag, men nå kan eg vertfall sei at sesongen e skikkelig igang…for ein fantastiske følelse det e:) å når det e i govannet an vake o, ja då kjenne eg det i heile kroppen..eg fikk kasta litt på vak, å e knall happy med det, selv om det ikkje blei nåke!.. me va 4 stk ute igår, å det e godt å samla gjengen igjen rundt vannet, har venta leeeeeenge på deia mnd så komme nå:):) nå e det meldt konge vr t helgå, så får satsa på at an sitte då:):) legge ut ett par bilder fra igår….govannet har atter ein gong våkna, å forårsaka kaos inni oss…fra her av å ut e det bare t å henga på;) for ein sesong detta ska bli:)

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

18 kommentarer til “Årets første storfisk vak

  1. gonatnje

    Vi går noen fine mnd i møte fremover! 🙂 Tror vi skal klare å bikke kilo til helgen ja..Som vi ellers har gjort på denne tiden tidligere. Værmeldingen ser ihvertfall meget lovende ut! :))) Hein må få kjørt inn både Diamondback og cane i govannet! :p

  2. eskjild

    Takk gutta boys. Gleder meg sinnsykt til å ta første fisken på tørt i år. det var en veldig kjekk tur i går med mange røverhistorier, å bare sitte rundt vannet å speide etter vakende fisk.. Det gir meg en indre ro, samt frustrasjon på en gang. uforklarlig…. Er så max bitt av bassilen =) Ja dere skal få ta på å teste stengene, det er ikke noe problem. Men det er 10 kr kastet hehehhe =) neida.. Tror jeg må kle på Diamondbacken med en CFO snelle, eller hardy ? hva tror dere ?

  3. Alexander

    Flekk på ei cfo:):):) så har du både hardy å cfo:) betale 1000,- kr kaste eg, hehe…

  4. eskjild

    hehe =) ja det hadde gjort seg med ei CFO snella. men eg må venta litt desverre. Har handla nok denne mnd. Men det er vel forståeligt ? hehe Viss du tenke øve penger som er blitt investert i Stenger, Sneller, Snører, fluer, fortommer, vadere, capser, shorter, t-shorter, bensin, bil rekninger, å alt i det store å hele så trur eg prisen per kast er ganske så høge hahaha =) barra kom te å tenka på det 😀 Men det er så verdt det !!!!

  5. Alexander

    Hehehe……det e søren meg sant:) men Gud bedre så klar du e nå:) blir sjefs sesong detta:) cfo neste Mnd då, hehe…

  6. eskjild

    Ja satse på det =) men du vett aldri ka eg klare å rota frem =) plutseligt så står eg på trappå i butikken å då vett du ka du ska dra fram får å låkka i meg =)

  7. Kjetil

    Sååå sykt nice at d e vakane fisk i govannet 😀 Detta komme te å ta heilt av! Glede mg sykt 😀

  8. Alexander

    Hehe….sant eskjild:):) eg har nåken varer gjemt vekk t dg:) du Vett fet bare kje endå:)

  9. Hans audun

    nice nice 😉 Dere får ta an i helgå 😀 må få sjå på dei gude stengene dine hein:)

  10. rune

    Så artig å se at vi fisker i samme vann, har derimot aldri truffet på noen andre der!

  11. Alexander

    Hehe… Eg smyge meg rundt med full camo :):) ingen må se meg der vettu;) jævlig bra der, fått masse på 1,3-1,4:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *