Turnhallen 4 Mars Overstått

Heisan godtfolk:) då va utstyrs testingå i Hallen over,og eg satt pris på alle dei så kom idag, heilt supert…va noen som ikkje dukka opp, men eg regne med at det va noe viktig så hindra de;) det e jo tross alt snakk om fluefiske detta, å det e sinnsykt viktig!!!! syns folk fant seg godt t rette, og spurte å gravte om det de lurte på..akrt som eg ville at de sko gjøra:) Noen gled fint inn i instruksjons rollen, syns det va heilt konge:) bra at nåken tar tak å vise jentene kossen det ska gjøras….Ellers håpe eg at folk fant nåke de likte, og at de blei litt klokare…E det noen som lure på noe, så e det bare å skrika ut, eller komma nerom t mg på Kaien. Legge ut nåken bilder av dagen idag…pluss noen bilder fra Stian sin tørrflue fisk nr 3 for sesongen…Grattis:) Takk for idag folkens å ha ei fortreffelige uka…

Dette innlegget ble skrevet i Fangstrapport, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

12 kommentarer til “Turnhallen 4 Mars Overstått

  1. Fredrik

    Eg ser det var litt av hvert som møtte opp, kjempestas at jentene også tar turen 🙂
    Eg sku så gjerna vært der, men var langt pokker ute i marka og nådde ikke frem i tide 🙁 Men all kreditt te Baardsen som sto for et kjempe tilbud om test av utstyr 🙂

  2. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Ja det va synd det, men me ska nok få ordna det sånn at du får prøvd nåke greier hvis du vil:) eg ska prøva å få detta t å bli ein årlige happening, så blir det bra greier detta:):) fått fiska noe mer?:)

  3. Krister

    Snakte me kenneth idag og han skrøtte ONE te skyene!!!!!
    E så sinnsykt nille og vara her oppe i nord når sånt skjer hima :\
    Du sko hat det som måntlig happening 😛
    Neste gång e eg der uansett !!!!
    PS: han karen i caps som teste spagethi aksjon har eg troffe i et vann før!
    koslige kar det… Konge at du sette i stand sånne ting så detta alex 🙂

  4. Alexander

    Takk takk:) må prøva å skapa ett miljø:) du komme t å elska sage one:):) låve dg at du komme t å bli overraska 🙂

  5. Hein Tore

    Hei Alex.

    Kjekt å se att turnhallen blei ein suksess. Hade gleda meg te dette i ei go stond nå, men nå e nå de sånn att eg sitte her ute på havet å må jobba. Men skal hjem på Onsdag å då har eg 22 dagar offshore. Å de e faen meg 14 dagar for lenge hehe. Men låve eg ska ta turen te sjappå di når eg komme him å drøsa litt å sjekka ut adle stengene =)

  6. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    heilt sjef Hein:) sesongen e igang å butikken bugne av godsaker:) himla trist at du ikkje konne komma, men du får kosa dg når du komme hjem, ska få sjekka ut og prøva litt hvis du vil:):) eg vett ikkje ka drøsa betyr, men sikker tkonge det:):)

  7. Fredrik

    Ting går desverre ikke alltid som planlagt og det må eg beklaga i og med at det va eg som satte deg i gang:)) ..Men forhåpentligvis er det mange andre som fikk glede av tilbudet 🙂 Eg vil jo testa One stanga, men også noen snører var planen ..Fiske hver dag eg Alex, så sant vær og vind spiller på lag, men det har blitt mest speiding etter vak, og det er ikke for mye av det enda 🙂

  8. Alexander

    Så sant så sant, virka så alle koste seg:) eg kan sei at gpx snøret å presentation va sinnssykt bra på stangå:):) då meine eg grapse bra:) spesielt klasse 5 9,6F :):) kasta heilt uanstrengt ut alt snøre… Så eg ska uansett ha mg ei sånn:) du ska få prøva an:)

  9. Alexander

    Definnetivt sage freshwater å presentation:) syns eg dah, men me har jo alle forskjellige måtar å kasta på;)) tror du komme långt me ett av dei to…

  10. Fredrik

    bedre enn det grønne high water snøret mitt å asså …?
    Eg parkere sage stanga nå, går for fluviusen fremmøver…eg syns den funker utmerket :)Men har aldri prøvd annet snøre enn high water på den ..

  11. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Ta det som du trives best me:) eg like skjøl litt kortare klumper, for det blir som regel fiske på nær distanse anyway….men det e jo det så e poenget o, å fiska me det som passe ein sjøl best:) hvis du syns highwater snøret passe deg å stangå, så trenge du ikkje bytta:):) eg har testa Scientific Trout idag, å eg komme t å fiska me det nå fremover, så har eg presentation på 99 stangå, å sage freshwater på triforcen min….:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *