Mye å gjøra for tiå

Nå merke eg at det e mye å gjør….det minske på plassen i butikk, så her e det rydding å klargjøring…hima e det organisering t sesong start, stenger sjekkes, sneller oljes, fluer bindes osv:):) men det e godt stress, så eg kan vel kje klage egentlig…akr nå e eg på jobb, merke eg e litt segen, kan vel ha me det å gjør at eg satt oppe t hal 2 inatt å bandt opp litt ammunisjon te sesong start…;)

Hvis noen har noen bra mygg mønster å komma med, så tar eg gjerna imot forslag….e sikkert noen der ute så har en skikkelige killer:) men då vil dke vel ikkje sei det,hehe…forresten, eg fikk inn Eikre stenger og sneller igår, så det e bare t å komma å glo litt på de, ska få testa de o:) Dke kan o sjekka ut Http://www.baardsen.no Gå på fluefiske nederst på siå….:)

Ha en fin dag alle sammen…

eikre varius snelle

Dette innlegget ble skrevet i Fangstrapport, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

4 kommentarer til “Mye å gjøra for tiå

  1. Rune

    Tørr mygg du mener regner eg med? Har en killer der ja når ikke palmer eller cdc myggen slår til 🙂 Kan komme innom butikken en dag så skal du få en som du kan kopiere. Mye fluebinding her også om dagen. Snart ferdig med mygg buzzere og klekkere. Gjennstår noen cdc mygg så er jeg klar for første jaktdager. Ellers er det blitt noen fiskeimmitasjoner og husbyggende vårfluer som får være påmontert synkesnøre stanga 🙂

  2. alexander

    Heilt konge det Rune:)
    Koss binde du husbyggende vårfluer?
    ta gjerna med deg noen fluer som eg kan få se på, å kopiera:):)

    hvis du vil. kan du senda de t mg på mms o, så ska eg legga de ut på siå her, under fluer:) eg har bunde mg nåken para midger, klekkerar, døgnisar med extended body osv…glede mg heilt sjukt t sesongen i år:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *