Endelig er bloggen ett faktum

Heisan alle sammen..

Da er jeg endelig kommet igang med bloggen min, og her skal jeg prøve å formidle ren og skjær fiskeglede. Jeg er en ung voksen fluefisker, som er bosatt her på vestlandet. Rettere sagt i Haugesund. Min arbeids plass er Chr Baardsen & Sønn, og  her jobber jeg med hobbyen min……..altså fiske..Anser meg selv som veldig heldig, som kan få lov til å leve av det jeg liker best av alt…….. I all hovedsak skal denne bloggen omhandle gleden ved å tusle langs bredden med favoritt stanga i hånden,og  speide etter vakende fisk, være sammen med gode venner…..Oppleve fantastiske klekkinger, med dertil fiske, og for å ikke glemme noe av det aller aller viktigste, svartkjelen!!!!!!  Gleder meg veldig mye til sesongen som kommer, og måtte våren komme…Og hvem vet, kanskje i år sitter den…Siv Grisen..selveste Drømmefisken i Govannet…….Håper dere alle blir med og lager denne bloggen, vår lille fiskeverden om til ett flott samlings punkt for alle som deler vår glede av å fiske med flue……Hjertelig velkommen skal Dere være alle sammen….

Dette innlegget ble skrevet i Fangstrapport, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

6 kommentarer til “Endelig er bloggen ett faktum

  1. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    Hehe, ja me har noen fantastiske månedar i vente…. Tror kanskje me klare å lura grisen i år:)

  2. Hein Tore

    Dette var en flotte blogg Alex, glede meg te å følga med =) å kansje eg kan bistå med noen bilder når vi får kommet oss ut på en fiske tur. Hehe grisen skal tas på tørt i år.. =)

  3. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    takk skal dke ha folkens, eg ska gjør det eg kan for at detta ska bli ein kjempe fine blogg…Det tar nok litt tid, må komma inn i detta her o,hehe…Håpe eg kan få hjelp av dkr alle med å utvikla denna siå…har dke noen stilige bilder så bare send de t mg, helst på sms foreløpig:) då får eg lett lagt de ut…..nå e dkje lenge t sesongen begynne folkens, full opp flueboksane, rens snøre, lapp vaderane, fiks capsen, kjøp håv ( kjetil), lad stangå……..denna sesongen blir magisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *