2 halvfine på kveldingen igår fra comander båten

Jeg og Kjetil var ute ett par timer i går kveld i ett nytt van som visstnok skulle huse stooooor fisk. Fikk 2 stk etter intens venting, små sip vak så vanskelig å tippe størrelsen. De veide akkurat 350 gram;) Kanskje stor fisk for noen, grei steikefisk om man kan kalle det for noen;) artig uansett..Tok på tynt dresset paramidge og 0.12 fortom.. Rådyr og stålorm så vi også, så en flott tur alt i alt..Prøver på ny, da vi så noen fisker som flyttet vesentlig mer vann enn de andre…..Tight Lines Alex

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *