Lars og Lars på besøk, her er en av episodene fra vestlandet:)

I år som i fjor, kom Lars og Lars på besøk. Vi fikk filmet og fisket litt sjøørret med lus på, og tatt en titt på galskapen oppdrettsnæringen holder på med. Synes det er bra at Lars og Lars engasjerer seg i denne debatten, og oppfordrer flere til å henge seg på. Jo mer trykk vi skaper, desto større kjangs har vi til å bli hørt. Stå på alle sammen, det trengs. Episoden ligger under linken under her.

Tight Lines Alexander

 

Sjøørretens liv, snart over???

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *