Utfisking på gang

I og med at vi skal fiske ut uønskede arter i vannet , så innfører vi bruk av belly og pontong resten av sesongen. Men det kan max være 5 belly/pontong utpå vannene totalt samtidig. Så følg med på dette..Hvis det brukes slike farkoster, så skal de være skikkelig godt vasket( sørg for at det ikke finnes noe som helst grønt på båten før den sjøsettes!!!!!! det er ett kriterium, da vi ikke har fått tak desinfiserings stoff enda. All bue og karpe skal kakkes, tas bilde av og sendes til meg…Dette gjelder alle som fisker der..Hvis noen har spørsmål, så fyr løs;) Tight Lines Alex

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *