Gudvangen…Norges svar på New Zealand?

IMG_1924

Jeg og Kjetil savner allerede elven i Nærøydalen.

For en natur!!  En gin klar elv som sender tankene rett over til andre siden av jorden. Nærmere bestemt New Zealand! Å rusle langs denne elven, og spotte stor laks og sjøørret, er en helt spesiell opplevelse. Jeg har sett mye elver, og selfølgelig funnet fisk i elven før, men i gudvangen får dette en helt ny dimensjon. Det var så klart i vannet, at fisk som stod på 3-4 meters dyp kunne sees. Det var lite vann, og extremt vanskelige forhold disse 2 dagene, men bare det og få sett så mye fisk gav oss ett lite håp om fangst. Det ble også litt fisk, og noen mistet. En fantastisk tur, bare synd den varte så lite….( laksen som er avbildet under vann, estimerte vi til rundt 15 kilo) Tight Lines Alex

IMG_1942 IMG_1923 IMG_1939IMG_1927

IMG_1926

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “Gudvangen…Norges svar på New Zealand?

  1. Alexander

    Hei.. På høy vannstand er strekket til Vang camping ett av Elvas beste tidlig i sesongen. Får du åpningen der er du nesten garantert bra fiske. Ellers i elva er det nesten umulig å få fiske.. Her er det fullbooket hele tiden, men hvis du har noen kontakter og sånn er det kanskje mulig, eller bestille leeeenge i forveien..1500,- pr stang pr døgn er prisen på resten av elva.. Jeg var der igjennom ett firma, ellers hadde det ikke vært mulig. Men for en elv, og noe så hinsides med stor sjøørret, og laks har jeg aldri sett før.. Hvor du får kjøpt kort vet jeg sannelig ikke, men han karen som styrte med elva og guidet hette Johnny ett eller annet..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *