Havabbor

Jeg fikk ikke abbor igår, men vi så fisken jage innpå grunna..en bekjent derimot klinte til idag morges, og landet en abbor på73cm:) vannvittig kult…det blir mer abbor fiske fremover.. Fisken ble selfølgelig satt ut igjen…

lagre bilde

Etterpå gikk turen til govannet, hvor Kjetil fikk en på første kastet, og vi bommet hele gjengen på flere store..Lenge siden jeg har sett så  mye aktivitet som igår i govannet, det tok fullstendig av med vakende fisk:):) det er så deilig:)

Tight Lines

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “Havabbor

  1. Runar Kabbe

    Så lenge man praktiserer fang og slipp eller ønsker å gjøre det, så syntes jeg det er dumt å se fisken liggende på gress for ett bilde eller fler. Havabboren virker som en robust fisk men det er kritiske sekunder som brukes når det praktiseres på denne måten. Jeg tar selv bilder av havabbor men gjør det raskt ved vannkanten og mange ganger tar jeg ikke bilde fordi det ikke passer, det tar for lang tid rett og slett.
    Joda, man kan se fisken svømme tilbake, men man vet ikke hvor langt den svømmer før den kanskje tipper over og dør. Gresset vil også ta bort slim som er viktig for fisken for å unngå sykdommer bl.a.
    Bilder er kult men jeg ønsker bare en bedre måte å gjøre det på en det vi ser her.
    Lykke til videre! Fantastisk fisk som vi bare må bevare så godt vi kan.

    Mvh
    Runar Kabbe

  2. alexander

    Hei Runar..Jeg vet dette, og det var heller ikke jeg som fikk den fisken der..men er helt enig i det du sier. Den skal jeg ikke diskutere på i det hele tatt..Går litt fort i svingene av og til, og fisken var raskt uti igjen…Og ja den kan virke veldig robust, men vi skal sørge for finere behandling på neste fisk:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *