Siste tur ble helt magisk

Etter stor forhandling i heimen, klarte jeg å inngå en avtale med fruen om å få ta en tur til inn til go elven før sesongen avsluttes. Hadde fem fine dager forrige uke, og var vel egentlig fornøyd, men du vet hvordan vi fluefiskere er:) mye vil ha mer, og når værmeldingen viste klekke vær, bare måtte jeg…angrer ikke for å si det mildt;)

Jeg og Stian dannet lag, og målet var å finne fine fisker, hvor vi fisket annenhver gang på fiskene vi fant…dette fungerte helt etter boken, og vi fant flere brukbare , som vi snek oss inn på i ren indianer stil..stein saks papir og så var vi i gang….etter morgen økten var over hadde vi landet flere fine, og hatt noen kanon bra shoots med filming og greier:):) det var ingen super klekking, men de fiskene vi fant lot seg lure ganske så greit, og alt gikk egentlig utrolig bra, både flyt, kroking,og landing…vi vet det var flere i elven som ikke hadde hellet med seg, og heller ikke så noe klekking, men vi hadde fint sig av døgnisr hele dagen, pluss noen griser av noen vårfluer..som egentlig er ganske så nytt for meg her, for det er ikke mangen gangene jeg har vært vitne til dette her:) positivt og gøy og ta med seg inn i høstmånedene, og tankene som allerede går til neste sesong… ser ut som om jeg må inn i august sept hvis jeg får accept fra fruen;);) for det kan jo være det klekker noen vårfluer utover høsten:) og kanskje noen 3 generasjons baetiser ol, vet aldri…:) sesongen for min del er vel egentlig over her,,,men klarer ikke helt og gi slipp….bare må ha litt til…sikkert fordi sesongen iår har vært meget bra for min del vertfal:) fremover vil dere sikkert oppleve at det blir litt mindre ørret, og mer laks….men det er artig det også:) ha en fin dag folkens

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *