Sitter i danmark

Sitter her i Danmark å tenker på dere heldige folk som er midt i  vakFesten der hjemme;) å gleder meg til å få fiske jeg også… Var å sjekket ut ett pur and take vann, hehe… Problemet er bare at jeg la igjen fluestangen i Haugesund 🙁 regnbuer på 1-10 kg uti her, og jeg får ikke gjort noe med det enda, hehe… Men får se hva jeg klarer å få tak i imorgen;) koser meg mye her med god mat å drikke, men gleder meg til lørdag …. For da kommer årets høydare:):):) nesten en uke med goelven, å vi skal forhåpentligvis finne tonen i år også:):) ps…. Trollingen forrige uke gikk rett vest…… Bare makrell!!!!!!! Ga en fin kveld folkens… Kommer tilbake med rapport fra put and take dammen hvis det blir noe;)

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

7 kommentarer til “Sitter i danmark

  1. Ole Andreas

    Du kan jo ikke dra til Danmark ute fluestanga! Fantastisk sjøørretfiske der!!

  2. Alexander

    E i løkken…. Her e d bare sand;) hadde eg vært lenger sør hadde eg seff tatt an med:):) de har regnbue her i sånne put and take vann… Så får se om eg får lurt meg derte, hehe

  3. gonatnje

    Vi ses ved elven til helgen. Da skal vi prøve å lure et par av de store gutta. 🙂 Kos deg videre i Danmark sålenge.

  4. Kyrre

    Har sett på det på nette eg o, bør vell ta med stangå eg då;) reise ner neste søndag! Kan jo ikkje reisa på ferie UTEN stang med i bagasjen! Go helg, Etne next!

  5. Alexander

    Glede meg sinnsykt t Helgå :):) då leve ørreten farlig, hehe… Me ska kosa oss då vertfall:):)

  6. Alexander

    Kyrre du e nødt t å ta med deg fluestangå, ta med deg sjøørret fluer og tørrfluer:) bare slukfiskere i kanalen, men fisken vaker så du får garantert då:):):)

  7. Kyrre

    Va detta i løkken put & take? Ser det e ganske masse forskjellige rundt in kring! Ska du jobba noe før helgå?! Komme eg evnt ner å shoppe noe fluer å litt diverse av deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *