Endelig en god klekking og steady fisk

Igår fikk jeg og gutta endelig fiske på steady fisk som tok aurevillier og baetiser:) forholdene var perfekte, med 18 grader vindstille og en kombinasjon av dusk regn og sol måtte det skje noe…etterhvert begynnte fisken å vise seg, først sporadisk, men etterhvert ganske så steady:) kjente kriblingen lang vei når jeg sendte den første comparadunen utover vannspeilet…var ikke mange kast før den satt:) ikke noe beist, men en ganske ok fisk..vi holdt oss på en plass alle sammen,og byttet på å fiske…synes dette funket ganske så bra..vi fikk fem fisk tilsammen,

Kjetils første:)

jeg fikk 4 mistet to og bommet på en, mens kjetil fikk sin første aurevilli comp aure;) Hillmar var litt rask og bommet dermed på en fin en som sto 4 meter fra land…veldig synd for den såg bra ut:) tar den igjen,,,,Hansi fisket alle trærna langs bredden, og var fornøyd med dette! ble også tid til mye kaffi og preiking på denne turen, noe jeg tror alle sammen setter stor pris på.. kjenner jeg har lite lyst å gjøre noe annet enn å fiske akkurat nå;) men min første brunis på aurevilli for sesongen er vertfall i boks 1,1 kg veide den største:) helt ok det:):)

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *