EFFTEX Messe i Paris

Fredags morgen reiser jeg til Paris for å besøke leverandører på EFFTEX messen. Dette har jeg gledet meg til helt siden i høst:) skal bli så sinnsykt konge å få se hva neste sesong har å by på:) kommer fyldig referat herfra når jeg kommer hjem.. Sjekk ut linken for å finne ut mer om hva EFFTEX er    http://www.eftta.com/english/index.html?cart=13384113052318201

Var forresten å fisket i govannet igår kveld, og jeg kan vel konstatere at sesongen der er på hell:( 5 vak på 5 timer er ikke så sprekt, ikke 20 grader i vannet heller:(:( heldigvis begynner elvefisket for fullt snart:)

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “EFFTEX Messe i Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *