Fiske søndag-mandag-tirsdag

Lenge siden eg har skrevet nå pga klargjøring til villmarksmessen som kommer:) ,men har fått fiska litt for det om:) har vært ute søndag,mandag og tirsdag…bare på småfiske;) litt sånn splitcane kose fiske, å ein tur i govannet;) resultert i regnbuer å masse små bruniser….Det ska sies at jeg bommet på en gris av en brunis, men skuldrene mine er så høye nå,etter en latterlig dårlig sesongstart, at jeg røsket flua ut av kjeften på den:( jeg fikk sett fisken også i det den ploget vekk,så dette var ingen småfisk…brukte 0,12 fluor carbon, så den hadde vel røket anyway hvis den hadde blitt på….men er litt skuffet over meg selv nå, kjiipt med disse dårlige fangstene, hadde håpet på vertfall ett par brunis på over kiloen:( men skal fiske imåren kveld i govannet, og da skal den opp !!!!!!!!!!!!! å det skal føles helt fantastisk:):)

litt info i samme slengen: villmarksmessen nærmer seg, og lør 28 og søn 29 April har vi demo i etne elven, pluss stand i hallen…da blir det selfølgelig gode priser:):) Da kommer Guideline med powerteamet sitt, som vil stå for demo/kurset ( her får dere teste masse NICE utstyr, blir garantert bra…dette er dyktige folk, som har sine spesialiteter som det kan være værdt å få noen tips av:) sone 3 på lørdagen. og sone 2 eller 7 på søndagen…fra kl 10-16 begge dagene… og det vil bli vist en del bilder og filmklipp fra en tur til Warsina på lørdagen hvor det ble tatt masse laks på tørrt:) blir kanon…dette skjer på hotell føniks i Etne. Bare ta kontakt med meg hvis dere lurer på noe:)

Dette innlegget ble skrevet i Govannet, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *