Ting begynner å skje rundt om

Heisan godt folk, nå har eg vrt vekke i snart to uker, og har derfor ikke fått skrevet noen innlegg…har vore i Sverige på jakt, med en god kompis gjeng…Time of our lives, men nok om det,,,,her skal det dreie seg om fiske:) tenkte bare eg sko gi beskjed om at eg har begynnt å få inn ting i butikk nå, og dk e må gleda dke, detta blir nice… holde på å undersøka om det finnes noen ledige haller t låns, sånn at me kan få testa litt stenger og snører..vett det e litt etterspørsel etter det..im on it!!!

Har forresten fått inn nåken frekke fluer som ein kompis av mg kalle det:) deia fluene får du bare på Baardsen( only) begrenset antall…Det er mye som skjer fremover, så hvis eg ikkje e innom kvar dag å skrive, så har eg d enkelt og greit litt travelt…Nå nærme det seg sesong folkens, 2 mnd igjen t d smelle i govannet vårt og ellers rundt om:) E det noe folk lure på, så e det bara t å skrika ut……

Dette innlegget ble skrevet i Fangstrapport, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

6 kommentarer til “Ting begynner å skje rundt om

  1. fredrik

    Hei, håpe dokker hadde en fin fin tur te sverige 🙂 Kjekt at du skrive om ka så skjer på baardsen, så sleppe eg flere bomturer innover :)) Disse fluene, er det saltvanns fluer det går i da kanskje ? Å 2 mnd te det smelle syns eg hørtes unødvendigt lenge ut, her smeller d faktisk i vannflata veldigt hyppig for tia :))

  2. Alexander

    Heisan:) hadde ein knalltur, lite fugl men naturen e fantastiske dr oppe… Nå holde eg på med å skaffe hall t oss, så dke kan få prøva litt stenger og, snører
    🙂 komme t bake med mr info….har sett litt vak eg o, men om 2 Mnd smelle d på storfisken:):) har du fått nåke??

  3. Alexander

    Fluene er steinflue imitasjoner, pluss nåken andre go saker:) d e kje lenge t fluene komme for fullt:) glede mg ……

  4. fredrik

    nei eg har kun fått sett på vak, eg går på krykker nå så livet suge :)) hehe
    Glede meg te te å få prøvd ut stenger å snører i hallen :)) d blir et høydepunkt 🙂

  5. Alexander

    Krykker e bad;( men du får komma nerom å henta nåke fiskefilmar, å binde utstyr…så går tiå den:) ja glede mg t hallen eg o, blir konge… Me ska jo på villmarksmesså i etne den 27 april, då må du komma….ska Vr en demo i elvå då:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *