Årets første vak

Idag såg eg faktisk et vak………………ka e d så skjer, eg tusla rolig innover i marka m guttungen på slep, å tenkte eg bare sko kikka siden d va så varmt og stille i formiddag. Har ett lite tjern som alltid starte opp tidlig, men detta va vel tidlig:) fisken e riktig nok ikkje den største, men du kan fort bikka heile 200 gram,hehe….eg syns jo detta e heilt sjef, nå leve jo faktisk drømmen om ørret på tørt i januar:)…….får håpa frosten holde seg vekke, og det blir nåken stille fine dagar i slutten av mnd, så tenke eg……God helg videre t alle:)

Dette innlegget ble skrevet i Fangstrapport, av .

Om Alexander Fredagsvik

Er endelig blitt 30 + og jobber for Chr Baardsen & Søn AS. Fluefiske er for meg blitt en livsstil, som jeg vier enormt mye tid til. Jeg fisker alt som kan tas på flue, men primært ørret i sjø og i ferskvann. Det blir selfølgelig en del laks og havabbor også.. Fluer binder jeg helst selv... Jobber mye med å rekruttere unge/ nye inn i denne fantastiske verden, og har derfor startet KFF-Karmsund Fluefiskeforening sammen med noen andre. Kultivering og arbeid for laks og sjøørret betyr mye for meg..

2 kommentarer til “Årets første vak

  1. Lundeflue

    Hyggelig lesning 🙂 For min del så ser eg vak nesten hver dag, bare vannflata er rolig 🙂
    satser på en fantastisk vår med mye fisk 🙂

  2. Alexander Fredagsvik Innleggsforfatter

    :):):) så bra, eg må sei eg blir litt nysgjerrige då ja,hehe…har du prøvd dg med stangå, ekje feil med tørrflue ørret i Januar;) Kjekt at du stikke innom siå mi, ska prøva så godt eg kan å få t ein bra blogg her……glede mg t å hørra koss det går med dg utover i sesongen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *